Handla på nätet!

Öppet dygnet runt
Säkra betalsätt och leveranser

Butik i Göteborg

Kom på ett inspirerande besök!
Vallgatan 36, 411 16 Göteborg 

Om Grandma´s

1991 öppnade vi en liten butik i Kinna som ligger ca 6 mil från Göteborg. Efter drygt 3 år bestämde vi oss för att satsa vidare. Det kändes som om utvecklingsmöjligheterna var begränsade i vår hemby och vi började leta lokal i Göteborg. Vi hittade en 120 kvadratmeter stor lokal på en ”bakgata” som vi lyckligtvis var naiva nog att våga satsa på. Fulla av förväntan men också med massor av fjärilar i magen började vi således planera för flytten till Göteborg. Efter renovering av lokalen flyttade vi in och våren 1995 öppnade butiken för våra första kunder. På den tiden var Vallgatan som sagt lite av en bakgata och inte alls den charmiga gårdsgata vi ser idag och det tog tid att få kunderna att hitta hit. Sakta men säkert spreds dock ryktet om att vi fanns och våra trogna kunder blev fler och fler.

En helg i Januari 1996 satt vi hemma i Kinna och såg på nyheterna att det brann i centrala Göteborg – det tog en stund innan vi insåg att det var i huset bredvid vår butik elden härjade. Första tanken var att vi haft tur som klarat oss men efterarbete och renoveringar gjorde att vi blev omgärdade av byggställningar under lång tid framöver. Det som då kändes som en mindre katastrof var dock början på en upprustning av området runt vår gata Vallgatan och hela området runt Göteborgs underbara saluhall. Det var några tuffa år med byggställningar och avspärrade gator utanför skyltfönstret men arbetet gjorde gott för vår del av staden när det väl var klart.Vi fick strax därefter erbjudande om att utöka vår butiksyta med en andra våning och vi tvekade inte en sekund. Vår lilla butik med en butiksyta på 100 kvadratmeter skulle nu kunna bli 4 ggr så stor. Spackelspadar och målarburkar fyllde snart våra arbetsdagar och på våren år 2000 hade vi invigning av vår ”nya” butik. Där befinner vi oss än idag och det känns som en alldeles lagom lokal för vår verksamhet. Vi trivs i vår butik på den numera vackra Vallgatan med sin kullersten och sina mysiga butiker. Du är varmt välkommen att hälsa på oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

close

Logga in

> Har du inget konto kan du skapa ett här
> Har du ett användarkonto hos oss men glömt ditt användarnamn eller lösenord? Ingen fara, använd vårt lösenordsverktyg.