Handla på nätet!

Öppet dygnet runt
Säkra betalsätt och leveranser

Butik i Göteborg

Kom på ett inspirerande besök!
Vallgatan 36, 411 16 Göteborg 

Erika Tubbin

Erika Tubbin

Formgivare med trassligt hår och trassel på hjärnan. Allt från disktrasor till artprints står på menyn i egna varumärket erika tubbin.

Småskaligt, nära och gärna miljösnällt.

EN GÅNG KREATIV, ALLTID KREATIV...

“Sy, sjunga, spela piano, dansa, festplanera, inreda, fotografera, trassla fram smycken - under hela mitt liv har jag haft olika kreativa utlopp. Idag har jag det stora privilegiet att arbeta med och av mina kreativa krafter. Jag känner mig så lyckligt lottad! 

Självklart kommer det inte utan ett pris, det krävs hårt jobb, jag lovar mycket hårt jobb. Ibland kan jobba-hårt-delen stå ivägen för kreativiteten - när mejlande, säljande, packande, fotograferande, redigering, planering, bokföring, bärande, byggande, målande, utställande och kommunikation genom olika medier tar den mesta tiden och hindrar tankens fria flykt för att få fram nya mönster, nya citat, nya produkter. Men det är värt allt när tiden väl finns för dessa vindlande vandringar i sinnet och alla intryck som omedvetet samlats över tid knådas ihop till en ny kollektion. Så här långt har varken tid eller sinne felat mig att komma på nya idéer. Jag älskar det och jag hoppas att du också gör det!"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

close

Logga in

> Har du inget konto kan du skapa ett här
> Har du ett användarkonto hos oss men glömt ditt användarnamn eller lösenord? Ingen fara, använd vårt lösenordsverktyg.