Handla på nätet!

Öppet dygnet runt
Säkra betalsätt och leveranser

Butik i Göteborg

Kom på ett inspirerande besök!
Vallgatan 36, 411 16 Göteborg 

Gerbera

Gerbera

Gerbera levererar den vackra handgjorda och ugnsfasta keramiken med vågig kant

Alla våra produkter har design Gerbera och tillverkas i vår fabrik i Portugal, där all tillverkning sker för hand (se bilder på hemsidan under "fabriken"). Keramiken glaseras och drejas i anrika lokaler där fabriken funnits i generationer och den har gått i arv från far till son. Fabriken sysselsätter 28 glada portugisiska herrar och damer i produktionen med allt från drejning till att göra kanterna mjuka och fina.

Keramiken är miljöcertifierad och testad och godkänd enligt EUs normer för bl.a kadmium och blyinnehåll och andra gifter, och produkterna är godkända för livsmedelshantering och har en lagstadgad märkning i godset.

Alla produkter är ugnsfasta långt över 250 grader, det är en mycket tålig keramik och den fungerar i mikrougn, direkt på gasspis, i din grill och den kan även frysas i så låg temperatur du har i din frys. Ingen blötläggning eller något annat behövs heller innan användning och de krakelerar heller inte i värme eller kyla. Ugnsfast keramik har en alldeles egen förmåga som gör att det inte bränner fast i kanterna och att den är otroligt lätt att göra ren efter matlagningen.Produkterna varierar i storlek, form och utseende för att de är handgjorda och handglaserade i många olika glada färger vilket gör att varje produkt är unik i sitt slag . Det är Gerbera som gör originalet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

close

Logga in

> Har du inget konto kan du skapa ett här
> Har du ett användarkonto hos oss men glömt ditt användarnamn eller lösenord? Ingen fara, använd vårt lösenordsverktyg.