Handla på nätet!

Öppet dygnet runt
Säkra betalsätt och leveranser

Butik i Göteborg

Kom på ett inspirerande besök!
Vallgatan 36, 411 16 Göteborg 

Klinta co

Klinta co

Historien om Klinta & Co började när makarna Stevens bodde i England. Deras intresse för inredning och framförallt ljus tog dem på många mässor och inspirationsfyllda utflykter runtom Storbritannien. Plötsligt dök möjligheten upp att få öppna en inrednings- och presentbutik i Lisas barndomshem i Sverige och paret tackade snabbt och förundransvärt lätt ”ja”.

Butiken drevs med hög serviceanda och erbjöd kvalitétsprodukter till rimliga priser – allt i engelsk anda baserat på inspiration som samlats ihop under flera år. Tillsammans med en engelsk ljus-producent tog man fram ett miljövänligt ljus som matchade Klintas ekologiska tänk och butikens enkla och charmiga stil. Resultatet blev Klintas egna doftljus som komponeras till att vara så pass miljövänligt att man till och med kunde använda det som Massageljus direkt på huden. Helt fritt från tillsatser, bara med milda dofter och dessutom fullt av naturliga E-vitaminer – succén var ett faktum.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

close

Logga in

> Har du inget konto kan du skapa ett här
> Har du ett användarkonto hos oss men glömt ditt användarnamn eller lösenord? Ingen fara, använd vårt lösenordsverktyg.